Beszámoló

Pokhara, második nap


karcsika (368) beszámolója (17977 megtekintés)
szerkesztés alatt

Értékelés: 0*

Földrajzi elhelyezkedés, szállás: Chalets Cimes, La Toussuire, Duga Uvala, Franciaország, Horvátország, Sybelles sírégó, Síterepek Franciaországban, Isztria

Téma: Nepál, Pokhara, Trekking

Utazás időpontja: 2011.03.05 - 2011.03.05



2011. február 5. szombat

---------------------- -----

Pokhara

A mai nap minden különösebb esemény nélkül telt el. Reggel korán felébrendem, egy kevés idő volt napfelelétéig. Felmentem a tetőre megnézni a kilátást a hegyekre. Nap közben megint befelhősödött, de korán reggel a guest house tetőteraszáról tisztán lehetett látni a teljes Anapurna hegyláncot, az Anapurna II-vel és a Fish Tail Peakkel.

A svéd manussal találkoztam reggel a kávézóban, megnéztük a Hegymászó Múzeumot (Mounteneering Museum), aztán már egyedül megnéztem a Ghurka Múzeumot. Kb. háromra végeztem mindennel. Ebédeltem és anap hátralévő részét sétálással és olvasással töltöttem.

Fantasztikus, hogy mennyien mennek trekkingelni, és főleg, hogy milyen messzire és komoly teljesítménynek tűnő utakra. Most jött vissza a túráról egy egy fiatal francia pár. Öt napig voltak a hegyek között, csak maguk, vezető nélkül. Fel vannak villanyozva, az egész guest house a szavukat lesi, és többen elhatározták, hogy holnap napfelkeltekor azonnal indulnak, lesz ami lesz.

Holnap reggel visszamegyek Kathmanduba. Remélem meg tudom még nézni a Nemzeti Múzeumot, és elintézni egy két apróságot, hogy a hétfőt csak vásárlással és város nézéssel tudjam tölteni.

Kedden reggel el kell indulni haza.


Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak