Horvátország, Supetar: Hotel Velaris 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 167940
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Supetar

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Brac sziget északi részén, Supetar központjától 1 km-re, kedvelt turista övezetben található. Kristály tiszta víz és hosszan elnyúló strand várja a nyaralni vágyókat számos gyönyörű kikötővel. A helyet érintetlen környezete, és gyönyörű fenyőfái miatt a nyugalom szigetének is szokták nevezni.

ELHELYEZÉS

A komplexum összesen 159 szobával rendelkezik. A 3*-os kategóriába tartozó standard szobák a szálloda Vlacica és Vrilo épületeiben találhatóak, és telefonnal, mini bárral, szatellit Tv-vel, fürdőszobával, hajszárítóval és mlégkondicionálóval vannak felszerelve. Felár ellenében 4*-os superior szobák is foglalhatók, melyekben az előbbieken kívül széf és internet elérhetőség is biztosított. A Tourist Hotel Velaris összenyitható szobáival megfelelő kényelmet nyújt családoknak és baráti társaságoknak is.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás, büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Tenisz, kosárlabda, asztalitenisz, fitneszterem, búvár iskola, és part közeli sportolási lehetőségek (vízisí, kerékpár kölcsönző). A közelben játszótér is található, ami vidám kikapcsolódást nyújt a gyermekeknek.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Internet elérhetőség, internetsarok, konferenciaterem, mosoda, fizetés ellenében parkoló. A tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok térítés ellenében vehetők igénybe.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- üdülőhelyi díj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak