8 napos mediterrán hajóút az MSC Lirica fedélzetén, Ancona - Mykonos

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 281655
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:hajóút

Ország: Olaszország, Horvátország, Görögország
Város: Ancona, Split

Szállás / program részletes leírása



Útvonal
Ancona, Italy - Venice, Italy - Split, Croatia - Santorini, Greece - Mykonos, Greece - Mykonos, Greece - Corfu, Greece - Ancona, Italy

Hajó leírás
"AZ UTOLSÓ HAJÓ AZ INNOVÁCIÓ ÚTJÁN --- Az MSC Lirica megkülönböztető utazási élményt nyújt a klasszikus útvonalak mentén, az eleganciára, a kényelemre és a vendégszeretetre összpontosítva, az MSC Cruises mediterrán életmódjának legszebb hagyományaiban.A nyugodtság járja át a hatalmas, tágas és csodálatos átriumát és akadálytalan kilátás nyílik az óceánra a társalgók padlótól mennyezetig érő ablakain keresztül.De rengeteg hangulatos helyet találsz, mint például a Beverly Hills Bar vagy a hagyományos angol stílusú Lord Nelson Pub, melyek tökéletes helyszínéül szolgálnak a kellemes beszélgetéseknek, italozgatásoknak. A modernitás és a hagyomány ötvöződik ezen a hajón.A Broadway Színház a hagyományos vonalak ultramodern átértelmezése. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a színházban az esti bemutatókra helyfoglalás szükséges (a többi hajó esetében nem szükséges). Három gyors és egyszerű módja van a helyfoglalásnak: csatlakozzon az ingyenes Wi-Fi hálózathoz az okostelefonjával vagy táblagépével használja a hajó különböző közösségi tereiben elhelyezett érintőképernyős készüléket, vagy érdeklődjön a recepción.A Renaissance Programnak köszönhetően új tágas, balkonos kabinokkal, étteremmel és büfé étteremmel is bővült az MSC Lirica. Új 319 m2-es területet is kapott a hajó, melyet megtöltenek zenével, tánccal. Neves cégek, mint a Chicco, a LEGO-® és a Namco-® segítségével, fantasztikus új játszótereket hoztak létre minden korosztály számára, kezdve az izgalmas Spray Park-al, amely tele van vízes szórakozási lehetőségekkel. És hogy még több lehetőséget kínáljon a hajó a kikapcsolódáshoz, növeltük az MSC Aurea Spa-t, ahol még több hely jut így a masszázsra.Ha valami új élményre vágyik, lépjen a fedélzetre, hogy minden pillanatban élvezhesse az MSC Lirica szolgáltatásait. Ne lepődjön meg, ha meghallja az utasok lírai élménybeszámolóit, amely nem kevesebb, mint a hihetetlen kikötővárosok felfedezése, melyekhez ez a hajó vezet."
Éttermek az MSC Lirica fedélzeténAz MSC Lirica fedélzetén két fő éttermet találhatnak, a La Bussola és a L`Ippocampo éttermet, valamint a szabadtéri La Pergola éttermet. Mindhárom étterem a legmagasabb színvonalú gasztronómiai választékkal büszkélkedhet, annak köszönhetően, hogy folyamatosan ellenőrzik az alapanyagok minőségét a húsoktól a gyümölcsökig. Minden termék friss és gondosan ellenőrzött, mint például a kenyér, melyet helyben sütnek a fedélzeten. A hagyományos és ízletes mediterrán ételeket a legjobb nemzetközi receptek alapján készítetik el. Amennyiben egy gyors ebédet szeretne elfogyasztani, a Le Bistrot Cafeteria büfé éttermet ajánljuk, ahol az olasz és a nemzetközi konyha változatos ételei közül választhat.Bárok és társalgókAz MSC Lirica fedélzetén a vendégek 8 különböző témájú bár közül választhatnak, ahol az ételek és borok széles választékát kínálják, kielégítve a legkifinomultabb ízléssel rendelkezőket is.SzórakozásAz MSC Lirica fedélzetén páratlan szórakozási lehetőségek közül választhat, mint például a 713 férőhelyes színház, a The Broadway, a futurisztikus The Blue Club Disco, a több mint 400 négyzetméteres Las Vegas Casino vagy a virtuális játékok széles választékát kínáló videojáték szoba.

A feltüntetett árak belső kabin árak, más tipusu kabin árakról kérje ajánlatunkat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- hajóút,
- teljes ellátás.

Külön fizetendő:
- kikötői illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak