TOP AKCIÓ! Horvátország, Umag: Hotel Sol Aurora 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 83619
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Umag

Szállás / program részletes leírása



A Hotel Sol Aurora gyönyörű helyen, közvetlenül a tengerparton fekszik a Katoro üdülőhelyen, mindössze 2,5 km-re Umag városközpontjától. A környezetbarát szálloda könnyű hozzáférést kínál a betonozott strandhoz.

A szálloda honlapja >>

Fekvése: Umag óvárosától 2,5 km-re, Katoro nevű üdülőtelepen, olajfák árnyékában, a kiépített és kavicsos strandon található ez a családias szálloda. A strandon napernyők és nyugágyak bérelhetők.

Szobák
- Kisebb szoba: kisebb méretű franciaágy, fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, széf, ingyenes WIFI, erkély.
- Classic szoba: 2 ágy,fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, széf, ingyenes WIFI, erkély.
- Superior szoba: 2 ágy (pótágyazható),fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, széf, ingyenes WIFI, erkély.
- Premium szoba:2 ágy (pótágyazható),fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, széf, ingyenes WIFI, tenger felőli erkély.

Ellátás: all inclusive
- svédasztalos reggeli,
- ebéd
- vacsora
- 08.00-24.00 óra között korlátlan fogyasztás a nemzeti csapolt alkoholos és alkoholmentes italokból.
- Snack fast food a medencénél 10.00-18.00 óra között.
- Minimum 7 éj tartózkodás esetén 1 vacsora az Bellavista teraszon (rossz idő esetén elmarad) és 1 vacsora az Al Mar teraszon. Előjegyzés szükséges és a korlátozott számban érhető el.

Szolgáltatások: 2 nyitott medence (1 felnőtt és 1 gyermek) ingyenes nyugágyakkal és napernyőkkel, asztalitenisz, lőpálya, aerobic, torna, pilates, társasjátékok, felnőtt és gyermek animáció (májustól szeptemberig), miniklub.

A szállodáról készült videó megtekinthető itt >>

Umag: Horvátország kapuja Európához. Az egyik legészakibb, Magyarországhoz egyik legközelebb eső horvát nyaralóhely (Budapesttől mindössze 600 km-re található) Egy keskeny, kis öblöt közrefogó félszigeten áll.
Umag jóval többet nyújt, mint csupán fürdési és napozási lehetőségeket: magas színvonalú, és rendkívüli gazdagságú sportolási, és kikapcsolódási lehetőségek várnak az utazókra, valamint Umag a wellness-üdülés fellegvára is. Umag gazdag történelme a kacskaringós utcácskákon, régi házakon, a velencei palotákon, és a régi városfalon érhető tetten. A város strandjai apró kavicsosak, sziklásak, és betonozottak.

Programok a kötrnyéken: Umagtól északra Punta, Stella Maris, és Katoro üdülőközpontok számos sziklás, kavicsos, és homokos partszakaszt kínálnak. Umagtól kevesebb mint 10 km-re Savudrija fekszik, amely Horvátország legnyugatibb települése. Fő nevezetessége 1826-ban épített, 36 m magas világítotornya. Ez Horvátország legészakibb világítótornya, melynek fénye 32 km-ről látható. Umagtól 16 km-re fekszik Novigrad, míg 31 km-re található Porec városa. A 40 km-re található Vrsar, és a közvetlen közelében lévő, Lim-fjordon való hajókirándulás is felejthetetlen élményt jelenthet. 2014-ben megnyílt Horvátország első aquaparkja, az Istralandia, amely Umagtól 16 km-re található. Transzferbusszal is eljuthatnak a vízi vidámparkba. Bővebb információk az aquaparkról itt: Istralandia aquapark.

Fenti ajánlatunkhoz buszos csatlakozási lehetőség is foglalható, részletekről érdeklődjön munkatársainktól!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak