Horvátország, Vodice: Vodice, Stúdiók Vagy Apartmanok, fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223627
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Vodice

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest

Indulás Budapestről este 22.00-kor. Találkozás 21:45-kor

Budapesten, a Népligetben, Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (az Elnök utcával szemben)

. Folyamatos utazás Horvátországba, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel. Érvényes személyigazolvány vagy útlevél szükséges az utazáshoz, kérjük, ezeket hozzák magukkal!

2. nap: Krka Nemzeti Park, Vodice

A reggeli órákban érkezünk Horvátország egyik legszebb nemzeti parkjába. Utunkat a Lazovac főbejárattól kezdjük. Gyalogosan járjuk be a nemzeti parkot, ahol számtalan vadregényes zuhatag, vízesés keresztezi jól kiépített ösvényünk. A legnagyobb vízesés a Skradinski Buk 17 vízesésből áll, melyek hossza közel 400 méter. Ezen a részen akár megmártózhatunk a kristálytiszta vízben, így a vízből gyönyörködhetünk a park legszebb részében. Fakultatív kirándulási lehetőségeket is kínálunk a parkon belül.

Ezután a Krka folyó legszebb szakaszán Skradin városa felé indulunk hajóval mai nemzeti parkbéli kirándulásunk befejezéseképpen. Miután hajóztunk Közép-Dalmácia legnagyobb folyóján, élményekkel feltöltődve autóbuszunkra szállunk, és a tengerpart felé vesszük az irányt. A nap további részében a strandolásé a főszerep, de előtte még elfoglaljuk szállásunkat.

Vodice tengerpartja egyszerűen kiépített: tusolók, mellékhelységek és napágy bérlési lehetőség is van. Betonos és füves napozási lehetőség, éttermek, büfék, bárok és fagyizók várják a turistákat. Az esti órákban Vodice egyik hangulatos éttermében kielégíthetjük gasztro igényeinket is. Fakultatív vacsorázási lehetőség: A menü: marhahúsleves, csevapcsicsa és pljeskavica hasábburgonyával, ajvárral, hagymakarikával és csípős mártással, desszertként palacsinta. A menü ára: 120 kuna/fő. A részvételi díjat az idegenvezető szedi be az autóbuszon.

3. nap: Vodice - Budapest

Hazaindulásig szabad program. Egy kellemes séta keretében ismerkedhetünk az óvárossal, végigsétálhatunk a hosszú partszakaszon, és kedvünkre választhatunk a strandok között.

Az esti órákban indulunk Magyarország irányába (20 órakor). Tervezett hazaérkezés a hajnali órákban.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, az elhelyezést 2-3-4 fős apartmanokban a szervezést és a magyar nyelvű utaskísérőt. Az apartmanok időnként csak gyalogosan közelíthetők meg, mivel a sikátoros óvárosban a busz nem minden apartmant tud megközelíteni.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást, az üdülőhelyi díjat (500 Ft/fő) (változhat) és a regisztrációs díjat.

Pénzügy:

Krka Nemzeti Park: felnőtt: 150 kuna, ifjúsági jegy: 70 kuna, mely díj tartalmazza a belépőt, de nem tartalmazza a csoport foglalási díját, az idegenvezetőt, hajókázást, parkolást, szervezési költséget, ezek további: 35 kuna/fő. 7 év alatt a belépés ingyenes. Nyugdíjas kedvezmény nincs.

Fakultatív vacsorázási lehetőség: 120 kuna / fő.

A belépők mellé érdemes még a további étkezésre és az ajándéktárgyakra horvát kunát hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincs!

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Kérhető fix, Ön által kiválasztott ülőhely a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) . Részletek a Súgóban - http://www.budavartours.hu/sugo.html

Minimum létszám: 35 fő

Felszállási lehetőségek:

M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő (+20 perc)

M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc)

M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (+55 perc)

M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL Benzinkút, 83-as km kő (+70 perc)

M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL benzinkút, 95-ös km kő (+80 perc)

M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (+100 perc)

M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő (+120 perc)

M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (+140 perc)

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Felszerelés:

Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, műzliszelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék.

Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges

névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.



Fekvése:

Szobák:

Szolgáltatások:

Sport és szórakozás:

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:- szállás,
- .

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak