Horvátország, Kraljevica: Uvala Scott Hotel 2*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 235035
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Kraljevica

Szállás / program részletes leírása



Az utazás egyénileg történik, így bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani az üdülés hosszára és indulási dátumára vonatkozóan, az Ön leképzelésének megfelelően!

Honlapunkon szereplő időtartamtól ill. időpontoktól eltérő utazáshoz kérje egyénre szabott ajánlatunkat e-mailben az ertekesites@budavartours.hu-n! A gyorsabb ügyintézés érdekében ajánlat kérésbe legyen kedves feltüntetni, hogy

mikor szeretnének nyaralnihányan szeretnének nyaralni és milyen idősek az utasoka preferált szállást (melyet az oldalunkon könnyű szerrel kiválaszthat.)Kötelezően fizetendő:

Foglalási díj

Igény szerint foglalható:

Sztornóbiztosítás 2% (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó)
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás különböző választható díjszabásban.

 

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

Az időpontok helyi időkben értendők!

Fekvése: Fekvése: Budapesttől csupán 500 km-re, a Krk-híd lábánál, közvetlenül a tengerparton fekszik ez a közkedvelt, `retró” stílusú hotel. A területen elszórtan foglalnak helyet az épületek. A hotel-szobák a parthoz közelebbi, az apartmanok a parttól távolabbi házakban találhatók.

Szobák: A szálláshely mintegy 300 szobával és 17 apartmannal rendelkezik, melyeknek nagy része a tenger felé néz. A standard szobákban TV, illetve telefon, a superior szobákban légkondicionáló, hűtő és erkély is rendelkezésre áll.

Szolgáltatások: A főépületben található a recepció, ahol megkapjuk a részünkre foglalt szoba pontos helyét a mediterrán stílusban épült hotelkomplexumban. A recepció mellet térképről tájékozódhatunk az épület (szoba) pontos elhelyezkedéséről, mivel a területen a főépületen kívül 11 melléképület található. A főépületben található kávézó csodás kilátással a tengerre, és a naplementére. A parti bárban italok és egyszerűbb ételek is kaphatók. A recepció területén ingyenes wifi és internet sarok áll rendelkezésre. Térítés ellenében bérelhető hajó, kenu, szörf, vízibicikli, de lehet asztali teniszezni is. Ajándékbolt és kis üzlet is található a kávézó szintjén, ahol pékárut, különféle italokat, édességet, felvágottfélét, stb. tudunk vásárolni. A főépület alsó szintjén található az étterem, ahol a reggelit és vacsorát, igény esetén az ebédet (felár ellenében) is felszolgálják.

Ellátás: Büférendszerű félpanziós ellátás. Az étkezésekhez ital-automatából víz és üdítőitalok fogyaszthatók. Ebéd igényelhető felár ellenében.

Egyéb: A szobáktól kb. 100 méterre, lépcsőkön közelíthető meg az apró kavicsos, néhol betonos partszakasz. Tengerpartja mentén hangulatos sétát lehet tenni a következő településig.

Pénzügyek és extra szolgáltatások árlistája:

Idegenforgalmi adó, mely a helyszínen kötelezően fizetendő: 18 éves kortól 2700 Ft / fő Babaágy 2 éves korig: 13 700 Ft / csecsemő / éj Kisméretű (5 kg-ig) kutya vagy macska: 7 900 Ft / 3 éj

Szolgáltatások: széf a recepción,étterem,bár,parkoló,üzletek,internetezési lehetőség,fürdőszoba,légkondicionáló,erkély vagy terasz,műholdas tv

Sport és szórakozás: asztalitenisz,biliárd,minigolf,szauna


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak