Horvátország, Kraljevica: Hotel Uvala Scott 2*, félpanzióval (a legolcsóbb ebben a kategóriában)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 69402
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Kraljevica

Szállás / program részletes leírása



A környékről:

Kraljevica:A Bakari-öböl bejáratánál fekvő Kraljevica település Rijekától kb. 26 km-re délre, Zadar irányában, a Vinodoli csatorna partján található. A környék lankás domborzata révén mikroklímája nyaranta igen kellemes. Bár a Kvarner-öböl rangos nyaralóhelyeihez képest viszonylag nem túl régi település, kikötője révén már a 19. sz. folyamán jelentős, hajógyárat is üzemeltető tengeri kereskedelmi központtá nőtte ki magát, a századelőn pedig meghódította a nyaralók szívét is. Arisztokrata villái és legtöbb kiépített strandja ebből az időszakból származik. Az Ostro-félszigeten elnyúló homokos és kavicsos strandöblei napjainkban is a vidék rendkívül keresett idegenforgalmi célpontjai, nem is beszélve a közeli, és csodás strandokkal vonzó Uvala Scottról (Scott-öböl) és a Dubno-öbölről, melyek külön nyaralótelepekké kezdenek nőni. Az utóbbi helyeken mediterrán fenyvesek árnyékában egy jól felszerelt kemping üzemel. Kraljevica könnyen megközelíthető, ráadásul különlegesen jó mikroklímájú nyaralóhely, ezért kisgyermekes családok, illetve allergiás és egyéb légúti bántalmakkal küszködő vendégeinknek kimondottan ajánljuk! A nyaralókat a jól kialakított, rendezett strandolóhelyek és a sokrétű gasztronómiai kínálat mellett változatos sportolási és szórakozási lehetőségek várják a környéken - vitorlásversenyek, búvártanfolyamok, vízisportszer-kölcsönzők, sportpályák, valamint színes nyári kultúresemények és hagyományőrző folklórprogramok.

Az ár tartalmazza:

7 éjszaka szállás, félpanzió, foglalási díj, üdülőhelyi díj

Elhelyezés

2-3 ágyas fürdőszobás standard és superior szobákban. A szobák többsége tengerre néző. Légkondiconáló és Sat-TV, hütő, erkély csak a superior szobákban található.

Fekvés

A szállodakomplexum a Krk szigethez vezető híd lábánál található, 20-80 m-re az aprókavicsos és kiépített betonos strandtól.

Külön fizetendő:

útlemondási biztosítás 2%, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás 740/950 Ft/fő/nap

Szolgáltatások

légkondicionált étterem, bár, grillbár, szauna, taverna, disco, ajándéküzlet, minimarket, biliárd, asztalitenisz, vizibicikli, napernyők és székek, ingyenes Wi-Fi a recepciónál, ingyenes parkolás

Étkezés

Félpanzió büférendszerben, vacsoránál az ásványvíz és egyes üditők ingyenesek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak