Horvátország, Plitvice: Hotel Plitvicka Jezera Autóbusszal 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212479
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Plitvice

Szállás / program részletes leírása




2022. szeptember 10-11.
Kedvezményes ár : 47.900.- Ft/fő


Program:

1. nap: Indulás hajnalban Budapestről a Hősök teréről, majd érkezés Zágrábba a déli órákban, ahol megtekinthetik a város nevezetességeit, többek között a Szent Márk templomot az óvárosban.
Séta a közeli Bánok palotájához, ami ma elnöki rezidencia. Ha az idő engedi, felmászhatnak a közeli történelmi Lotrscak toronyba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Zágrábra. Szakítások Múzeuma nyílt a városban, akinek van kedve ellátogathat a múzeumba. Belépő: 40 kuna/fő.
Ebédelési lehetőség a városban, majd szabadprogram.
Este érkezés Licko Petrovo Seloba a szállodába, majd vacsora. A szálloda 10 km-re található a Plitvicei-tavaktól.

2. nap: Reggeli után indulás a Plitvicei-tavakhoz. A Plitvicei-tavak Európa egyik legszebb látványossága, mely egy erdős hegyek által körülvett völgyben terül el. A Nemzeti Park tizenhat nagyobb és két kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. Előreláthatólag 15 órakor indulás vissza Magyarországra, érkezés a késő esti / éjszakai órákban.

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: reggeli és fakultatív menüválasztásos vacsora
Szállás: Hotel Plitvicka Jezera***

Részvételi díj 47.900.- Ft/fő, amely tartalmazza az 1 éjszakai szállást reggelivel, az autóbusz és az idegenvezető költségét.
Az ár nem tartalmazza:üdülőhelyi díjat, belépődíjakat, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, a sztornó biztosítást, amelyek irodánkban megköthetőek.

Plitvicei tavak belépődíj: előkészület alatt
Vacsora: 2.000.-Ft/fő, mely nagyon bőséges, ízletes több fogásból áll.
A szálloda közelében nincs lehetőség bevásárlásra.

Üdülőhelyi díj: 1.500 Ft/fő
Egyágyas felár: 8.000.-Ft/fő
12 éves korig pótágyon: -8.000.-Ft kedvezmény
Storno biztosítás:1.000.-Ft/Fő
Kedvezményes BBP biztosítás:1.100.-Ft/fő

Tervezett menetrend:
oda:
Budapest, Bok csarnokkal szemben, Dózsa György út /ÖMV kút/ 0315
Dunaújváros, Tesco parkoló, 0500
Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 0600

Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 0700

Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt, attól függően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az útvonal Pécsre. Ez az oda- és visszaútra is vonatkozik,az utazás ideje az átlagosnál hosszabb,kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe, és a jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél! Egyéb felszállási helyekről érdeklődjenek irodánkban.

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:
Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- üdülőhelyi díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyszínen fizetendő:
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 732 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak